Hotel Boutique Spa Hotel Saxonia

Hodnocení: 4/5

Česká republika, Západní Čechy, Karlovy Vary

od 3 264 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Tento graf ukazuje očekávaný vývoj cen v následujících měsících.

Každý sloupec představuje minimální cenu za osobu v daném měsíci, s možným rozdílem v délce zájezdu.

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 454 527

Popis

Malý rodinný hotel, který si zakládá na individuálním přístupu k hostům a přátelské rodinné atmosféře. Všechny pokoje jsou vybaveny luxusním italským designovým nábytkem s důrazem na kvalitu a eleganci. v letních měsících je hostům k dispozici terasa u hotelové restaurace, kde lze posnídat, dopřát si šálek kávy nebo osvěžující drink. Boutique Spa Hotel Saxonia je díky svému umístění, modernímu italskému designu, vytříbeným službám a bohatým snídaním, oblíbeným místem pro odpočinek a relaxacI.

V nejbližším okolí se nachází Vřídelní kolonáda – jedna ze čtyř kolonád v Karlových Varech, ve které se vyrábí např. Karlovarská kamenná růže.

Dále pak Rozhledna Goethova vyhlídka – cihlová rozhledna v novogotickém stylu stojí v nadmořské výšce 641 metrů na Výšině věčného mládí a je 42 metrů vysoká. Nahoru na vyhlídkový ochoz vede 165 schodů.

Nebo také Rozhledna Diana – věž z roku 1914 najdete na Výšině přátelství nad Grandhotelem Pupp. Dostanete se k ní pěšky po lesních stezkách nebo lanovkou od Grandhotelu Pupp.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích superior s vlastním sociálním zařízením (vlastní koupelna se sprchou, fénem, kosmetickým zrcátkem, hotelovou kosmetikou a WC), TV, klimatizací, varnou konvicí, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a papuči. Z pokojů je výhled do boční lázeňské ulice nebo na město. Velikost pokojů 20 m².
Ve dvoulůžkových pokojích superior s balkonem s možností jedné přistýlky, s vlastním sociálním zařízením (vlastní koupelna se sprchou, fénem, kosmetickým zrcátkem, hotelovou kosmetikou a WC), TV, klimatizací, varnou konvicí, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a papuči. Z pokojů je výhled do boční lázeňské ulice nebo na město. Velikost pokojů 20–24 m².
V jednolůžkových pokojích superior s vlastním sociálním zařízením (vlastní koupelna se sprchou, fénem, kosmetickým zrcátkem, hotelovou kosmetikou a WC), TV, klimatizací, varnou konvicí, trezorem, připojením na internet přes Wi-Fi, župany a papuči. Klidný pokoj s výhledem do lázeňských lesů. Velikost pokojů 18 m².

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma,.

Příplatky

Parkování u hotelu (dle dostupnosti v den příjezdu) 360 Kč / auto a noc, platba na místě. Pobyt se psem 360 Kč / noc, platba na místě.

Cena nezahrnuje:

  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se snídaní
  • Parkování
  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem

Informace o hotelu

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Počasí

Aktuální počasí

  • Teplota 32 °C v noci 28 °C

Předpověď na další dny

  • Zítra 33 °C v noci 27 °C

  • Neděle 32 °C v noci 28 °C

  • Pondělí 33 °C v noci 28 °C

  • Úterý 33 °C v noci 27 °C

Měsíce vhodné na dovolenou v této destinaci

  • Nejlepší
  • Dobrý
  • Mimosezóna
  1. Leden
  2. Únor
  3. Březen
  4. Duben
  5. Květen
  6. Červen
  7. Červenec
  8. Srpen
  9. Září
  10. Říjen
  11. Listopad
  12. Prosinec

Další hotely, které by vás mohly zaujmout